Persoonlijk Financieringsadvies 

Wij zijn uw financieringsmakelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen kredieten. We regelen voor u het gehele traject; van offerte tot afsluiten. Op basis van uw wensen en behoefte wordt u volledig ontzorgd bij uw financieringsaanvraag.

Hypotheken

Bent u op zoek naar een koophuis en wilt u weten wat u kunt lenen en wat uw maandlasten zullen zijn? Of gewoon nieuwsgierig naar de hoogte van uw maximale leencapaciteit? Vraag vandaag nog kosteloos en vrijblijvend een intakegesprek aan.

Wat u van ons kunt verwachten;

Veel hypotheekaanbieders doen slechts zaken met enkele geldverstrekkers. Hierdoor staan uw wensen en behoefte niet meer centraal. Dat is niet onafhankelijk! Dat doen we op basis van uw persoonlijke situatie en wensen. Wij luisteren graag naar u en zetten alles op een rijtje zodat we samen voor u de best passende hypotheekvorm kunnen afsluiten. Daarnaast helpen wij u graag bij het vinden van de juiste verzekering. 


Wilt u weten hoe wij u helpen om de juiste keuze te maken?

Kredieten

Met 365makelaars heb je op maat advies & onafhankelijke bemiddeling

Wie verantwoord wil lenen, helpen we graag opweg. Het is spannend om een lening af te sluiten, waarbij u de financiele gevolgen niet goed kan inschatten. Omdat u een lening afsluit voor een langere periode moet dit verantwoord gebeuren en perfect aansluiten op uw wensen en behoefte. Daarom kijken wij naar het totale financiele plaatje. Voor nu en in de toekomst. 

WIJ LUISTEREN, WIJ ADVISEREN, U BEPAALT!

Wij adviseren u graag over een persoonlijke lening, doorlopend krediet & oversluitmogelijkheden. 

Wat u van ons kunt verwachten;


Wilt u weten hoe wij u helpen om de juiste keuze te maken?