Over ons


Wij zijn er wanneer u ons nodig heeft

Wij zijn een professionele onderneming met een frisse aanpak. We focussen op het opbouwen van een langdurige samenwerking met onze klanten. Er zijn momenten in uw levensfase waarbij u een sparringspartner nodig heeft, die u altijd, 365-dagen kunt benaderen. En dat zijn wij!
Wij ondersteunen u in alles wat komt kijken bij de aan-en verkoop van uw woning en bij het kopen om te verhuren concept. Daar horen ook de hypotheek en de verzekeringen bij. 

Onze kernkwaliteiten:

  • bieden van totaaloplossing tegen een scherpe tarief 
  • een persoonlijke en actieve benadering
  • snel en effectief inspelen op nieuwe ontwikkelingen
  • denken in oplossingen en mogelijkheden


Recep is na zijn studie MSC Finance al ruime tijd actief in zowel financieel advies als managementfuncties. Recep is een echte ondernemer. Hij onderscheidt zich door zijn klantgerichtheid, oplossinggerichtheid en eigenaarschap die hij toepast bij het aangaan van uitdagingen.  Hierdoor weet hij zijn klanten telkens positief te verassen met zijn dienstverlening.


‚ÄčYücel is na zijn economische studie in verschillende managementfuncties actief geweest. Omdat ondernemen in zijn bloed zit, is hij de studie vastgoedspecialisme gestart en ging achter zijn passie aan, namelijk vastgoed! Als vastgoedspecialist kan hij zijn klantgerichtheid en kritische blik vanuit bedrijfsleven perfect combineren met ondernemerschap . Hierdoor is hij in staat de beste verkoopresultaten voor u te realiseren.