1e Haagstraat 57

Gepubliceerd op 30 januari 2021 om 20:54

Wat een leuke en betaalbare woning in de vernieuwende wijk ‘’Helmond-West’’! Deze tussenwoning heeft een praktische indeling met 3 slaapkamers, riante tuin en een ruime zolder (extra slaapkamer). Op de begane grond bevindt zich een royale woonkamer met prachtige lichtinval en een vrij uitzicht op het plantsoen. Tel daarbij op dat de woning goed is onderhouden en zonder te klussen direct bewoond kan worden. Dit is echt een woning die u als woningzoeker niet mag missen! De woning is centraal gelegen op korte afstand van het winkelcentrum, terrassen, bioscoop, openbaar vervoer en uitvalswegen!

 

We noemen hier alvast een aantal belangrijke kenmerken van deze woning:
- Sfeervol en instapklaar;

- De woning verkeert in een goede conditie en is samengesteld uit kwalitatief goede materialen;

- Veel lichtinval in de kamers;

- Overkapping in de tuin met glazen schuifwanden;

- Het is mogelijk om de woning uit te bouwen;

- 4 slaapkamers;

- Rolluiken aan de voorzijde van de woning;

- Onderhoudsvriendelijke tuin met een zonligging op het zuiden.

 

Begane grond

Entree in de hal met toegang tot de meterkast en het toilet met doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is in directe verbinding met het eetgedeelte. De ruimtelijke en sfeervolle living beschikt over grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, sierplafond en granol stucwerk.

Aansluitend treft u de half open keuken aan welke is geplaatst in L-opstelling. Verder is de keuken uitgevoerd met een houten werkblad met spoelbak en biedt bergruimte in de boven- en onderkasten. Tevens is de keuken uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin om heerlijk te genieten, droog en windstil, onder de overkapping welke voorzien is van glazen schuifwanden of gewoon aan de tuinset in de zon! De overkapping is voorzien van een recent aangelegde laminaatvloer. Verder is de tuin voorzien van een buitenkraan en een berging met elektra. Ook is de tuin eventueel te bereiken via een achterom.

 

Eerste verdieping

Overloop met vaste trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de diverse vertrekken. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn uitgevoerd met rolluiken en beschikken over veel lichtinval. De slaapkamers hebben stucwanden en een laminaatvloer.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met een douche-combinatie, wastafel en een toilet. Daarnaast heeft de badkamer zowel een mechanische- als natuurlijke ventilatie.

 

Tweede verdieping

Overloop met vaste trapopgang naar de tweede verdieping (zolder). Ruime slaapkamer met dakvenster en knieschotten. Bergkast met opstelling van de CV-combiketel, mechanische ventilatie-unit en een wasmachine-aansluiting.

 

Algemeen

  • Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.
  • Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
  • Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
  • Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

    Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom op prijs als u ons binnen enkele dagen na de bezichtiging op de hoogte stelt van uw bevindingen. Uiteraard zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden van verkoop van uw huidige woning en/of de financiering van uw nieuwe woning te bespreken. Kijkt u voor onze uitgebreide dienstverlening op onze website.

Reactie plaatsen

Reacties

Aleksejs
3 jaar geleden

This house is available?

Rafal Sady
2 jaar geleden

Goede Dag
Ik wil weten als dit aanbod is nog steeds beschikbaar?