David Teniersstraat 10

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 23:46

Deze karakteristieke en ruime tussenwoning is gelegen in de wijk "Bloem en Paardenvelden" in Helmond-Noord. Een mooie locatie, in een gewilde, kindvriendelijke en rustig deel van de wijk. In de directe omgeving zijn diverse groenvoorzieningen waaronder, een kinderboerderij, speeltuin "de Veldhoeve", de "Vondelvijver", "Leonardus"-speeltuin en de "Bakelse bossen". De wijk biedt tal van voorzieningen waaronder winkels, peuterspeelzaal, basis-/middelbaaronderwijs, sport-/recreatie mogelijkheden, winkelcentrum "de Bus" en winkelcentrum "Vondellaan". U kunt in de directe omgeving heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Eindhoven, Antwerpen/Venlo (A67), Nijmegen (A50) en Maastricht (A2). Prima buurt met zeer veel groen op een steenworp afstand van stadscentrum, winkels en sportpark "de Braak" (voetbal, tennis, korfbal). Het NS- treinstation is op tien minuten fietsafstand gelegen.
De woning heeft een woonoppervlakte van 116m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 170m2 aan een autovrije straat. Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende in de directe omgeving.

We noemen hier alvast een aantal belangrijke kenmerken van deze woning:

- Rustig gelegen tussenwoning met 3 slaapkamers
- Een zeer ruime woonkamer
- Zonnige onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping voorzien van dakkapel
- Gelegen in een autovrije straat
- Grotendeels gerenoveerde woning
- Achterzijde woning is voorzien van dubbel glas en rolluiken
- Dakpannen en bekleding dakkapel in 2015 vervangen

INDELING:
Begane grond
Hal/entree:
Via de voortuin heeft u toegang tot de woning. De hal is strak afgewerkt met een tegelvloer. De wanden en het plafond zijn voorzien van gespoten stucwerk. Daarnaast biedt de hal toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaar) en een moderne toiletruimte uit 2014. Tevens biedt de hal toegang tot de 1e verdieping, keuken en woonkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer met eetruimte van circa 35m² betreft een doorzon woonkamer afgewerkt met laminaatvloer en gespoten stucwerk.

Keuken
De keuken is in 2014 volledig vernieuwd. De inbouwapparatuur in de keuken bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en spoelbak.
In 2020 is ook de bijkeuken in dezelfde moderne stijl vernieuwd en voorzien van spackspuitwerk. De bijkeuken biedt veel opbergruimte en tevens een plek voor de wasmachine, droger, vaatwasser en keukenapparatuur.

1ste verdieping
Slaapkamers
Via de vaste gestoffeerde trap komt men op de overloop terecht, welke toegang biedt tot 2 ruime slaapkamers, een badkamer en een ingebouwde opbergkast. Ook de eerste verdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien van gespoten stucwerk.

Badkamer
De volledig betegelde badkamer is in 2019 vernieuwd en voorzien van een douchecabine en een vaste wastafel met spiegelkast.

2de verdieping:
Ook de zolderverdieping is te bereiken via een vaste gestoffeerde trap. Hier bevinden zich de opstelling voor de c.v.-ketel en de opberg ruimte. Via de zolderdeur in de voorzolder loop je de derde slaapkamer/hobbyruimte voorzien van dakkapel binnen. De zolderverdieping is in 2016 volledig gerenoveerd.

Tuin:
Geheel verharde onderhoudsvriendelijke en zonnige achtertuin met een overkapping en opbergschuur aan de achterkant. Door de ligging van de overkapping, tevens voorzien van lichtkoepel, kun je ook op minder zonnige dagen heerlijk in de buitenlucht doorbrengen.

Verbouwingen afgelopen 10 jaar :
- Keuken vernieuwd in 2014
- Vloer (bij)keuken vervangen in 2014
- Toilet vernieuwd in 2014
- Voortuin, achtertuin opgeknapt in 2015
- overkapping achtertuin laten plaatsen in 2015
- Dakpannen en bekleding dakkapel laten vervangen in 2015
- Stucwerk zolder aan laten brengen in 2016
- Badkamer vernieuwd in 2020
- Aanbouw gespoten (spackspuitwerk) in 2020

Algemeen:
- Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.
- Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
- Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
- Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom op prijs als u ons binnen enkele dagen na de bezichtiging op de hoogte stelt van uw bevindingen. Uiteraard zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden van verkoop van uw huidige woning en/of de financiering van uw nieuwe woning te bespreken. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.