Wederhof 10

Gepubliceerd op 13 januari 2021 om 23:46

Let op! Dit betreft een bieden vanaf prijs.
In de levendige straat Wederhof wordt deze scherp geprijsde maisonnette woning van ruim 100m² te koop aangeboden met twee slaapkamers, twee balkons én een moderne keuken. De woning is goed onderhouden en bevindt zich in een direct te betrekken staat!

De woning is gesitueerd in het centrum van de wijk ‘’Rijpelberg’’ en gunstig gelegen op korte afstand naar o.a. een supermarkt, speeltuin, sportschool, kinderopvang, NS-station, uitvalswegen en nog veel meer voorzieningen. Wonen wordt genieten op Wederhof 10!

We noemen hier alvast een aantal belangrijke kenmerken van deze woning:
- Sfeervolle en instapklare woning
- Elektrische rolluiken aan de achterkant van de woning
- Ruime hal 1e verdieping wat ruimte biedt om een extra kast te plaatsen
- Twee balkons
- Zeer ruime slaapkamers
- Openbare parkeerplaats
- Externe bergruimte
- VvE bijdrage € 127,- per maand
- Geen last van omgevingsgeluiden

Meest recente onderhoud aan de woning:
2020 – Alle buitenkozijnen zijn geschilderd
2020 – Elektrische rolluiken aan de achterkant van de woning
2020 – Nieuwe vaatwasser
2016 – Huis volledig geschilderd inclusief de binnen kozijnen inc. water en vuil afstotende verf in de keuken

Begane grond
Overdekte entree met beltableau/intercom en brievenbus. Via de vaste trap loop je 1 verdieping omhoog naar de voordeur van dit sfeervolle appartement.

Eerste verdieping
Na het betreden van de woning tref je een ruime hal met toilet waarbij de doorgang naar de woonkamer gedeeltelijk zichtbaar is via een tussendeur. Na het openen van deze deur ontstaat gelijk het wauw gevoel van een hip, sfeervol en instapklaar appartement.

De woonkamer is in directe verbinding met het eetgedeelte. De ruimtelijke en sfeervolle living is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval. Zowel aan de voorzijde (via de woonkamer) als de achterzijde (via de keuken) biedt de woning toegang tot het sfeervolle balkon/terras waar je heerlijk kunt genieten met mooi weer. De keuken is voorzien van een kunststof werkblad met spoelbak en biedt bergruimte in de boven- en onderkasten. Tevens is de keuken uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast.

Via een tussenportaal vanuit de woonkamer heb je middels een trap toegang tot de tweede verdieping.

Tweede verdieping
De overloop is sfeervol en zeer ruimtelijk wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid en biedt daarnaast toegang tot twee riante slaapkamers en de badkamer. De vloer is voorzien van laminaat die doorloopt over de gehele verdieping.

Slaapkamer 1 ( +/- 14 m²) is aan de achterzijde van de woning gelegen.
Slaapkamer 2 ( +/- 20 m²) is aan de voorzijde van de woning gelegen.
De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een douchecabine, badkuip, wastafel, toilet en een ruimte voor een wasmachine.

Berging
De externe berging bevindt zich op de begane grond en is via de voorzijde van het complex bereikbaar.

Algemeen
• Om een goede en volledige indruk van de woning te krijgen is een bezichtiging aan te raden. Voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor.
• Tekst, maten, tekeningen en afbeeldingen zijn indicatief. Hoewel deze informatie met uiterste zorg is samengesteld kunnen aan de onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte gegevens geen rechten worden ontleend. Kandidaten kunnen indien zij dat wensen, in de gelegenheid gesteld worden, om de woning en het perceel na te meten.
• Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichting van koper wordt in de koopakte een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopprijs opgenomen.
• Partijen zijn pas gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend.

Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid. Wij stellen het daarom op prijs als u ons binnen enkele dagen na de bezichtiging op de hoogte stelt van uw bevindingen. Uiteraard zijn wij graag bereid om geheel vrijblijvend met u de mogelijkheden van verkoop van uw huidige woning en/of de financiering van uw nieuwe woning te bespreken.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.